Cele mai bune laptopuri de 13 polici din 2021

host23 0

Cele mai bune laptopuri de 13 inci sunt mici, practice și pot fi luate oriunde.

Producătorii celor mai bune laptop-uri de 13 inci și-au îmbunătățit modelele atât de mult, încât performanțele lor nu prea au de invidiat laptopurile de 15 inci. Evident, cei care aleg un model atât de mic sunt cu siguranță în favoarea portabilității sporite în comparație cu modelele mai mari și există mulți studenți și profesioniști care apreciază un laptop ușor care nu le împiedică mișcările zilnice.

Este de la sine înțeles că laptopurile de 15 inci oferă un ecran mai mare și mai mult spațiu pentru hardware, dar cele mai bune laptopuri de 13 inci sunt ideale pentru utilizare oriunde și, cel mai important, se potrivesc în orice rucsac sau geantă.

Caiete subțiri și ușoare, cele mai bune din 2021
Oferte de notebook-uri pentru jocuri, cele mai bune sub 1000 €
Cele mai bune caiete bugetare sub 500 de euro

În plus, dimensiunile lor mici nu îi împiedică să concureze cu cele mai bune laptopuri în ceea ce privește performanța: toate modelele de 13 inci sunt de fapt mai mult decât suficiente pentru a îndeplini sarcini solicitante, cum ar fi editarea fotografiilor, producția de conținut audiovizual și chiar pentru a rula jocuri mai puțin solicitante.

Aveți nevoie de un laptop 2-în-1 care să se transforme într-una dintre cele mai bune tablete cu o simplă clapetă a afișajului? Sau mai bine săriți complet de Windows 10 și să optați pentru unul dintre cele mai bune MacBook-uri sau Mac-uri? Există multe notebook-uri grozave de 13 inci dintre care să alegeți, dar orice aveți nevoie, nu va fi greu să găsiți un model care să vi se potrivească în clasamentul nostru.

Cele mai bune laptopuri de 13 inci dintr-o privire:
Apple MacBook Air (M1, 2020)
Laptop Microsoft Surface 4
HP Spectre x360 (2021)
Google Pixel Go
Apple MacBook Pro 13 (M1, 2020)
Dell XPS 13 (sfârșitul anului 2020)
Microsoft Surface Book 2 (13 inci)
Lenovo Thinkpad L13 Yoga
Huawei MateBook 13
Lenovo Yoga C940
Asus ZenBook 13 UX325

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *