Ethereum Classic crește cu 300% în 7 zile

host23 0

Ethereum „original”, în ciuda preocupărilor sale de securitate, bate ETH la prețuri fără precedent în USD Ethereum „original”, deși ironic „greșitul” și Telcoin (TEL) conduc un nou raliu altcoin, dar susținătorii Bitcoin (BTC) cred că petrecerea este pe cale să se termine.

Ethereum Classic (ETC), altcoinul favorit al fondatorului Digital Currency Group, Barry Silbert, a câștigat 300% într-o săptămână.

ETC la 180 USD: piață taurină sau „piață cazinou”?
În cea mai recentă manifestare a „alt-sezonului” din 2021, monedele altice trec torța între ei, în timp ce investitorii urmăresc câștigurile.

Anul acesta a fost martorul unei schimbări curioase în concentrarea pe piață, de la cazul utilizării unui simbol la cultura înconjurătoare. Cel mai izbitor exemplu al acestei tendințe este Dogecoin (DOGE), cel mai important altcoin din 2021, care a crescut cu peste 7.000% din ianuarie.

La fel, memele și alți factori sociali par să fie cauzele principale ale numeroaselor erupții din această săptămână, ETC explodând la niveluri neatinse, fără știri detectabile. În schimb, TEL a beneficiat de o migrare reușită la nivelul 2.

„Ipoteza pieței cazinourilor”, a răspuns Adam Back, CEO-ul Blockstream, în timpul unei dezbateri pe Twitter despre rezultatele pe piața altcoin.

După cum a raportat Cointelegraph, Back a atribuit, de asemenea, mitingul DOGE norocului.

Alții subliniază că o investiție în ETC, în special, ar putea fi nu numai miopă, ci și periculoasă: în cei patru ani de existență, blockchain-ul a suferit câteva atacuri de 51%, indicând o lipsă de securitate și rezistență absentă din Bitcoin și „Noul” Ethereum (ETH).

Mai mult, raliul recent a provocat o volatilitate semnificativă. Miercuri, pe măsură ce prețul și-a început creșterea parabolică, ETC a atins o primă de 50% pe Coinbase.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *