Google investește 7 miliarde de dolari în birouri și centre de date din SUA

host23 0

Anunț al CEO-ului Sundar Pichai: „Vrem să facem parte din procesul de recuperare, care va veni de la comunitățile locale și întreprinderile mici”. Fabricile și centrele de date vor fi extinse în 19 state americane, creând 10.000 de locuri de muncă.

Investiția pe care Google a planificat-o pentru anul acesta pentru a-și extinde birourile și centrele de date în 19 state americane este de 7 miliarde de dolari, creând 10.000 de locuri de muncă. Un miliard va fi alocat exclusiv Californiei, stat de care alți giganți tehnologici se distanțează. „A fi împreună în persoană, a colabora și a crea o comunitate este esențial pentru cultura Google și va continua să fie important în viitor”, spune compania, subliniind că „de aceea continuăm să facem investiții semnificative în birourile noastre din țară și mai ales în casa noastră din California, unde anul acesta vom investi un miliard ”.

„Evident, vizitele în persoană nu au fost posibile în ultimul an – a spus CEO-ul Google și Alphabet, Sundar Pichai -. Cu toate acestea, continuu să fiu inspirat de poveștile pe care le-am citit despre profesorii care se mută în sălile de clasă virtuale, magazinele locale care acceptă comenzi digitale și solicitanții de locuri de muncă care se înscriu la cursuri online pentru a-și perfecționa abilitățile. Acesta este motivul pentru care cred că o recuperare economică durabilă va veni din partea comunităților locale și a întreprinderilor mici. Google vrea să facă parte din această recuperare ”.

Angajamentul față de „corectitudinea rasială” în angajare
În afara zonei Bay, Google va continua să crească numărul birourilor sale din Statele Unite, de la Atlanta la Washington DC, Chicago și New York. „Acest lucru – explică CEO – va ajuta la aducerea mai multor locuri de muncă și investiții în diferite comunități, ca parte a angajamentelor noastre față de echitatea rasială. Facem deja progrese: 2020 a fost cel mai important an al nostru pentru angajarea de agenți de afaceri negri și Latinx în Statele Unite, atât în ​​general, cât și în funcții tehnologice. „

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *